FOCWA & MVO Certificering

Sinds Juli 2020 is het team van Autoschade Nijmegen officieel gecertificeerd door FOCWA. 

 

Erik Jansen en Tim Gerrits, de eigenaren van Autoschade Nijmegen, hebben een missie: het waarborgen dat een voertuig kwalitatief en veilig wordt hersteld! En dat helemaal maatschappelijk verantwoord! Lees hieronder verder.


Wat houdt de FOCWA certificering precies in?

Of het nu de autofabrikant is, opdrachtgever, de schadehersteller of de consument. Iedereen is gebaat bij een kwalitatief goed en veilig herstelde auto. De FOCWA Standaard is een kwaliteitsnorm die is ontwikkeld die waarborgt dat een voertuig kwalitatief goed en veilig wordt hersteld volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met het gebruik van originele onderdelen. Zo komt u bij een schadeherstel bij Autoschade Nijmegen dus nooit voor verrassingen te staan!

 

Wat houdt Maatschappelijk Verantwoord ondernemen FOCWA precies in?

De aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) groeit en de focus op duurzaamheid speelt steeds een grotere rol. Naast de FOCWA-certificering voldoet Autoschade Nijmegen aan de MVO-lidmaatschapseisen. In de praktijk houdt dit in dat de bedrijfsvoering, bedrijfsuitingen, producten, diensten en mens en organisatie op een duurzame wijze is ingericht.

 

Autoschade Nijmegen heeft bijvoorbeeld een plan van aanpak om duurzaamheid in de organisatie te borgen, scheidt verschillende afvalstoffen, maakt gebruik van duurzaam vervangend vervoer (elektrische fietsen), werkt zoveel mogelijk met bedrijven uit de directe omgeving en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het personeel. 

Download
Algemene voorwaarden FOCWA Nederland
Algemene voorwaarden FOCWA Nederland.pdf
Adobe Acrobat document 131.5 KB