Sinds juli 2020 is het team van Autoschade Nijmegen officieel gecertificeerd door BOVAG.

Erik Jansen en Tim Gerrits, de eigenaren van Autoschade Nijmegen, hebben een missie: ervoor zorgen dat voertuigen op een kwalitatieve en veilige manier worden hersteld, met een sterke focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Lees hieronder verder voor meer informatie.

We ontvangen regelmatig vragen van onze gewaardeerde klanten over ons reparatieproces. Een veelgestelde vraag is of we alle reparaties zelf uitvoeren of dat we werk uitbesteden. Bij ons is dat niet het geval, aangezien wij een BOVAG-erkend schadeherstelbedrijf zijn. Dit betekent dat wij een allesomvattend herstelpakket aanbieden, waarbij alle werkzaamheden in eigen huis worden uitgevoerd. We maken ook gebruik van derde partijen.

Wanneer je je auto bij ons brengt voor schadeherstel, verzorgen wij het volledige proces: van de intake tot en met de aflevering. Dit omvat onder andere demontage, schuren, spuiten, opbouwen, plaatwerk, richten, uitlezen en uitlijnen. Indien nodig kunnen we ook de kalibratie van radarsystemen uitvoeren. Met onze uitgebreide dienstverlening streven we ernaar om jouw auto volledig en professioneel te herstellen, alles onder één dak.

De BOVAG-certificering waarborgt dat een voertuig kwalitatief goed en veilig wordt hersteld volgens fabrieksvoorschriften of voorschriften van bij RCAR aangesloten onderzoekscentra, met het gebruik van originele onderdelen. De BOVAG Standaard is een kwaliteitsnorm die is ontwikkeld voor een hoogwaardig schadeherstelproces. Bij Autoschade Nijmegen wordt elke schadeherstelopdracht uitgevoerd conform deze standaard, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat betreft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), voldoet Autoschade Nijmegen aan de MVO-lidmaatschapseisen van BOVAG. In de praktijk betekent dit dat de bedrijfsvoering, bedrijfsuitingen, producten, diensten en mens en organisatie op een duurzame wijze zijn ingericht. Voorbeelden hiervan zijn onder andere het implementeren van een plan van aanpak om duurzaamheid in de organisatie te waarborgen, het scheiden van verschillende afvalstoffen, het gebruik van duurzaam vervangend vervoer (elektrische fietsen), samenwerking met lokale bedrijven, en betrokkenheid bij de ontwikkeling van het personeel.

Bumper reparatie en vervanging

Plaatwerk

Vervanging van carrosserie delen

Spuitwerk

Download
Algemene-Voorwaarden-auto-particulier-di
Adobe Acrobat document 66.5 KB